Eun Fossdal

Jeg har over 19 års erfaring i frisørbranchen og blev desuden i 1999 uddannet som make-up artist og kosmetolog.
Gennem årene har jeg arbejdet i forskellige saloner i Fredericia, Odense, London, Norge, København og Rungsted kyst. Denne rejse har givet mig en bred erfaring indenfor frisørarbejde og produktforståelse.

Jeg har løbende videreuddannet mig gennem adskillige kurser i ind- og udland, undervist i både frisørarbejde og make-up samt arbejdet på fotosessions, ved modeshows og på forskellige styling-opgaver. Jeg har deltaget i make-up konkurrencer og opnået podieplads.

Dit hår afspejler dig, din stil og din personlighed. En helhed der skal passe sammen. For at kunne finde frem til den frisure der matcher netop dig og dine behov, lægger jeg stor vægt på, at der i min salon altid er god tid og rum til at lære dig at kende.

Jeg er meget passioneret omkring mit fag og en af mine tidligere arbejdspladser, var 6 år i en grøn økologisk salon. Jeg blev meget inspireret af at arbejde der og det er naturligt for mig, at forsætte med de bæredygtige værdier i min egen salon. Her har jeg nøje udvalgt produkter, der giver dig de bedste vilkår for netop dit hår.